Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@09:24:27 GMT

بازدهی سکه یک گرمی از ابتدای سال چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۶۰۶۴۶

بازدهی سکه یک گرمی از ابتدای سال چقدر است؟

فرارو- قیمت سکه یک گرمی در دو ماه ۱۷۰ هزار تومان رشد داشته است. قیمت سکه یک گرمی درحالی آخرین روز اردیبهشت امسال دو میلیون و ۷۲۰ هزار تومان بود که اولین روز کاری سال این قطعه سکه را دو میلیون و ۵۵۰ هزار تومان معامله می‌کردند. به‌این ترتیب شاهد افزایش ۶.۵ درصدی قیمت سکه یک گرمی از ابتدای سال هستیم که این عدد در قیاس با سایر سکه‌ها کمتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قیمت ربع‌سکه بهار آزادی در این مدت ۲۰ درصد بیشتر شده است. سکه امامی نزدیک ۱۸ درصد افزایش قیمت داشته و نیم‌سکه با ثبت بازدهی ۹ درصدی وضعیت بهتری نسبت به سکه یک گرمی داشته است.

قیمت سکه یک گرمی از ابتدای سال

به گزارش فرارو، قیمت سکه یک گرمی در دو ماه ابتدایی سال ۱۷۰ هزار تومان افزایش پیدا کرد. روز شنبه ششم فروردین ۱۴۰۱ که بازار طلا سال جدید را به‌صورت رسمی استارت زد، قیمت سکه یک گرمی دو میلیون و ۵۵۰ هزار تومان بود و دیروز ۳۱ اردیبهشت این قطعه سکه دو میلیون و ۷۲۰ هزار تومان معامله شد. به‌این ترتیب قیمت سکه یک گرمی در دو ماه ابتدایی سال تقریبا ۶.۵ درصد رشد داشته و از ابتدای سال روند صعودی خود را ادامه داده است. به‌طوری که نرخ روز ابتدایی بازار در سال ۱۴۰۱ – ششم فروردین- یعنی دو میلیون و ۵۵۰ هزار تومان، کمترین قیمت سکه یک گرمی در دو ماه ابتدایی سال محسوب می‌شود. همچنین بیشترین قیمت سکه یک گرمی دو میلیون و ۸۵۰ هزار تومان در روز دوشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ به‌ثبت رسیده است.

تغییر قیمت سکه یک گرمی در دو ماه ابتدایی سال

قیمت ابتدای سال

قیمت ۳۱ اردیبهشت

کمترین قیمت

بیشترین قیمت

تغییر قیمت

درصد رشد

دو میلیون و ۵۵۰ هزار تومان

دو میلیون و ۷۲۰ هزار تومان

دو میلیون و ۵۵۰ هزار تومان (ششم فروردین)

دو میلیون و ۸۵۰ هزار تومان (۲۶ اردیبهشت)

۱۷۰ هزار تومان افزایش

۶.۵ درصد افزایش

مقایسه بازدهی سکه یک گرمی و سایر سکه‌ها از ابتدای سال

قیمت سکه یک گرمی بین انواع سکه‌ها کمترین رشد را دو ماه گذشته داشته است. درحالی که قیمت سکه یک گرمی در این مدت ۶.۵ درصد بالا آمده، قیمت ربع سکه با ثبت بازدهی مثبت ۲۰ درصد بیشترین رشد را در بازار طلا به‌خود اختصاص داده است. قیمت ربع‌سکه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۱ چهار میلیون و ۹۸۰ هزار تومان بود و اولین روز کاری سال چهار میلیون و ۱۵۰ هزار تومان. به‌این ترتیب رشد ۸۳۰ هزار تومانی قیمت ربع‌سکه معادل بازدهی ۲۰ درصدی این قطعه سکه در دو ماه است.

قیمت سکه امامی در پایان اردیبهشت ۱۴ میلیون و ۴۸۰ هزار تومان بود، اما این قطعه سکه روز اول کاری سال یعنی ششم فروردین ۱۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان دست به دست می‌شد. البته در این مدت بیشترین قیمت سکه امامی ۱۴ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان به‌ثبت رسیده است. قیمت سکه تمام‌بهار آزادی در این مدت از ۱۲ میلیون تومان به ۱۴ میلیون تومان ارتقا پیدا کرد و دقیقا دو میلیون تومان به ارزش آن اضافه شد. بین انواع سکه‌های موجود در بازار رشد قیمت نیم‌سکه نیز از سکه یک گرمی بیشتر بوده است.

قیمت نیم‌سکه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ هشت میلیون تومان بود، اما روز ششم فروردین این سکه را هفت میلیون و ۳۵۰ هزار تومان می‌فروختند و حالا شاهد افزایش قیمت ۹ درصدی نیم‌سکه هستیم. همچنین قیمت طلا ۱۸ عیار نیز از یک میلیون و ۲۱۹ هزار تومان به یک میلیون و ۳۹۴ هزار تومان رسید و معادل ۱۴.۵ درصد افزایش پیدا کرد.

بازدهی انواع سکه از ابتدای سال

انواع سکه و طلا

قیمت ابتدای سال

قیمت ۳۱ اردیبهشت

تغییر

بازدهی

سکه یک گرمی

دو میلیون و ۵۵۰ هزار تومان

دو میلیون و ۷۲۰ هزار تومان

۱۷۰ هزار تومان افزایش

مثبت ۶.۵ درصد

سکه امامی

۱۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان

۱۴ میلیون و ۴۸۰ هزار تومان

دو میلیون و ۱۸۰ هزار تومان افزایش

مثبت ۱۸ درصد

سکه تمام‌بهار آزادی

۱۲ میلیون تومان

۱۴ میلیون تومان

دو میلیون تومان افزایش

مثبت ۱۶.۵ درصد

ربع‌سکه

چهار میلیون و ۱۵۰ هزار تومان

چهار میلیون و ۹۸۰ هزار تومان

۸۳۰ هزار تومان افزایش

مثبت ۲۰ درصد

نیم‌سکه

هفت میلیون و ۳۵۰ هزار تومان

هشت میلیون تومان

۶۵۰ هزار تومان افزایش

مثبت ۹ درصد

طلا ۱۸ عیار

یک میلیون و ۲۱۹ هزار تومان

یک میلیون و ۳۹۴ هزار تومان

۱۷۵ هزار تومان افزایش

مثبت ۱۴.۵ درصد

منبع: فرارو

کلیدواژه: قیمت طلا قیمت سکه هزار تومان افزایش مثبت هزار تومان دو میلیون ۱۷۰ هزار تومان هزار تومان ابتدای سال چهار میلیون میلیون تومان قطعه سکه قیمت ربع سکه ۳۱ اردیبهشت اردیبهشت ۱۴ ششم فروردین یک میلیون سکه امامی ۱۴ میلیون انواع سکه ۱۲ میلیون سال قیمت ۶ ۵ درصد نیم سکه ۲۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۰۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت

به گزارش خبرگزاری مهر، در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور (بر مبنای ۱۰۰=۱۳۹۵) برابر با ۱۳۷۹.۹ بوده‌است که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۴.۱ درصد کاهش و نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵۱.۸ درصد افزایش یافته‌است. در ماه مورد بررسی میانگین شاخص قیمت در ۱۲ ماه منتهی به ماه جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) ۵۷.۸ درصد افزایش یافته‌است.

کاهش تورم ماهانه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به ۴.۱- درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۲.۰- درصد)، ۲.۱ واحد درصد کاهش یافته‌است. در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، بیشترین میزان افزایش قیمت مربوط به قلم «مرغ حذفی» (۱.۶ درصد) و بیشترین میزان کاهش قیمت مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۱.۱- درصد) است.

کاهش تورم نقطه به نقطه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵۱.۸ درصد بوده‌است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۵۸.۴ درصد) ۶.۶ واحد درصد کاهش داشته‌است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری‌های صنعتی به ازای تولید قلم‌های خود در داخل کشور، در اسفند ماه ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۵۱.۸ درصد افزایش دارد. در بین قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم «کود» (۲۴.۵ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۲۹.۲ درصد) است.

کاهش تورم سالانه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در داخل کشور در ۱۲ ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۵۷.۸ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۵۹.۵ درصد)، ۱.۷ واحد درصد کاهش نشان می‌دهد. در ماه مورد بررسی، در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم «تخم مرغ خوراکی» (۲۵.۴ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۰۰.۷ درصد) است.

برای مشاهده اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.

کد خبر 6092443

دیگر خبرها

  • قیمت طلا افزایش یافت
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • حال مستأجران بهتر می شود؟!
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • قیمت دینار عراق امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت